Barigo 85 Ships Comfortmeter 983CR
search
  • Barigo 85 Ships Comfortmeter 983CR

Barigo Tempo Comfortmeter 983CR

€ 107,00
(incl. btw)

Barigo Tempo Comfortmeter 983CR

Aantal


  Internationale verzending

Navigeer wereldwijd: bestel van overal met shipsclockshop's internationale verzending.

  Premium klantenservice

Ervaar onze Premium Klantenservice: deskundig advies en persoonlijke ondersteuning.

  Premium producten

Ontdek premium producten bij shipsclockshop: kwaliteit gegarandeerd, tevredenheid verzekerd

  Gratis verzenden

Nederland: € 50 | Europa (EU): € 300,-| Buiten europa (EU): € 500,- |


Omschrijving

We zijn tots om de Barigo Tempo 983 CR Comfortmeter aan te bieden, een veelzijdig instrument dat de temperatuur en vochtigheid combineert in één elegant ontwerp. Of je nu een kapitein, zeilliefhebber of gewoon iemand bent die houdt van nautische esthetiek, deze comfortmeter is een essentieel instrument voor het creëren van de ideale omstandigheden aan boord van je schip of thuis.

De Barigo Tempo 983 CR Comfortmeter is een combinatie van een thermo- en hygrometer, waardoor je nauwkeurige metingen kunt krijgen van zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid. Met een behuizing van gepolijst chroom straalt deze comfortmeter een tijdloze klasse uit die perfect past in elke nautische omgeving.

Met de temperatuurweergave in Celsius en de vochtigheid in percentage biedt deze comfortmeter duidelijke en gemakkelijk afleesbare informatie. Bovendien is het comfortgebied gemarkeerd, waardoor je in één oogopslag kunt zien of de omstandigheden optimaal zijn. Dankzij de verstelling aan de achterkant van de comfortmeter kun je de meter eenvoudig afstellen om nauwkeurige metingen te garanderen.

De Barigo Tempo 983 CR Comfortmeter is vervaardigd in Duitsland, waar vakmanschap en precisie hoog in het vaandel staan. Barigo is een gerenommeerde fabrikant van hoogwaardige scheepsinstrumenten en staat bekend om hun betrouwbaarheid en kwaliteit. Met deze comfortmeter haal je dus een instrument van topkwaliteit in huis.

Met een totaal gewicht van slechts 105 g en een behuizing van 110 mm x 32 mm is deze comfortmeter compact en gemakkelijk te plaatsen waar je maar wilt. De diameter van de wijzerplaat is 85 mm, waardoor de metingen duidelijk en overzichtelijk zijn, zelfs op afstand.

Creëer het perfecte binnenklimaat aan boord van je schip of in je huis met de Barigo Tempo 983 CR Comfortmeter. Bestel vandaag nog en geniet van de nauwkeurigheid, functionaliteit en de Duitse kwaliteit die deze comfortmeter te bieden heeft. Ga naar onze webshop en maak je scheepsklokken collectie compleet!

Productdetails
Instrument
chronometer
comfortmeter
merk
Barigo
materiaal
messing
diameter behuizing
110 mm | 4,33 inch
kleur behuizing
chroom
kleur wijzerplaat
wit
kleur cijfers
zwart
gewicht
105 g | 3,7 oz
Hoogte
32 mm
Verkoop eenheid
Per stuk
Design
Klassiek
983CR

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.