Barigo 683CR   Quartz Ships Clock 85mm
search
  • Barigo 683CR   Quartz Ships Clock 85mm

Barigo 683CR Tempo Quartz klok Chroom

€ 110,00
(incl. btw)

Barigo 683CR  Tempo Quartz klok Chroom

Aantal


  Internationale verzending

Navigeer wereldwijd: bestel van overal met shipsclockshop's internationale verzending.

  Premium klantenservice

Ervaar onze Premium Klantenservice: deskundig advies en persoonlijke ondersteuning.

  Premium producten

Ontdek premium producten bij shipsclockshop: kwaliteit gegarandeerd, tevredenheid verzekerd

  Gratis verzenden

Nederland: € 50 | Europa (EU): € 300,-| Buiten europa (EU): € 500,- |


Omschrijving

Met veel trots introduceren we de Barigo Tempo 683 CR Nautische Klok, een meesterwerk dat functionaliteit en elegantie naadloos in elkaar laat overvloeien. Of je nu een doorgewinterde zeiler bent of gewoon een liefhebber van maritieme levens stijl, deze klok zal je zeker boeien.

De Barigo Tempo 683 CR Nautische Klok is gemaakt met een gepolijste verchroomde messing behuizing en straalt een tijdloze aantrekkingskracht uit. Het klassieke ontwerp, versierd met Romeinse cijfers, voegt een vleugje verfijning toe aan elke nautische omgeving. Wat deze klok zo bijzonder maakt, is het stille uurwerk, dat zorgt voor een serene omgeving zonder tikkende geluiden.

De witte schaalverdeling, met een diameter van 85 mm, vult het elegante ontwerp van de klok perfect aan. De duidelijke en gemakkelijk af te lezen markeringen zorgen voor een snelle en nauwkeurige tijdmeting, zodat je nooit een slag mist tijdens het navigeren op zee. Met zijn Engelse schrift combineert deze klok functionaliteit naadloos met stijl.

Met afmetingen van 110 x 32 mm en een gewicht van slechts 160 g is de Barigo Tempo 683 CR Nautische Klok een compacte en lichtgewicht metgezel. Hij past moeiteloos in elke ruimte, op je boot, jacht of in huis. De duurzame constructie garandeert een lange levensduur, waardoor het jarenlang een betrouwbaar instrument blijft.

De Barigo Tempo 683 CR Nautical Clock is met precisie geassembleerd in Duitsland door Barigo, een gerenommeerde fabrikant van hoogwaardige nautische instrumenten. Hun toewijding aan uitmuntendheid zorgt ervoor dat elk detail zorgvuldig is vervaardigd, wat resulteert in een klok die je verwachtingen overtreft.

Omarm de allure van de zee met de Barigo Tempo 683 CR Nautische Klok. Voeg hem vandaag nog toe aan je collectie en geniet van de perfecte combinatie van stijl, nauwkeurigheid en Duitse techniek. Blader nu door onze webshop en ontdek de schoonheid van dit uitzonderlijke uurwerk!

Productdetails
Instrument
scheepsklok
merk
Barigo
materiaal
messing
diameter behuizing
110 mm | 4,33 inch
kleur behuizing
chroom
kleur wijzerplaat
wit
kleur cijfers
zwart
gewicht
160 g | 5,6 oz
schaal
Romeinse cijfers
Hoogte
32 mm
Verkoop eenheid
Per stuk
683CR

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.