Barigo 85 Ships Barometer 183CR
search
  • Barigo 85 Ships Barometer 183CR

Barigo 183CR Tempo Barometer Chroom

€ 120,00
(incl. btw)

Barigo Tempo Barometer Chroom 183CR

Aantal


  Internationale verzending

Navigeer wereldwijd: bestel van overal met shipsclockshop's internationale verzending.

  Premium klantenservice

Ervaar onze Premium Klantenservice: deskundig advies en persoonlijke ondersteuning.

  Premium producten

Ontdek premium producten bij shipclockshop: kwaliteit gegarandeerd, tevredenheid verzekerd


Omschrijving

Barigo Tempo Barometer Chroom 183CR

Wij zijn trots om de Barigo Tempo 183CR barometer aan te bieden, een hoogwaardig maritiem instrument dat functionaliteit combineert met stijl. Deze analoge barometer met open schaal is een must-have voor elke scheepvaartliefhebber en voegt een vleugje elegantie toe aan uw schip of huis.

De Barigo Tempo 183CR barometer heeft een diameter van 85 mm en een behuizing van gepolijst verchroomd messing. Deze hoogwaardige materialen zorgen niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor een klassieke uitstraling die perfect past bij elke nautische omgeving. De barometer meet en geeft de relatieve druk weer, met een tolerantie van +/- 3 hPa in het bereik van 980-1030 hPa.

Wat deze barometer echt onderscheidt, is het vakmanschap dat eraan ten grondslag ligt. De Barigo Tempo 183CR barometer is gemaakt in Duitsland door Barigo, een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige scheepsinstrumenten. Met hun jarenlange ervaring en expertise staan ze garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een handig kenmerk van de Barigo Tempo 183CR barometer is het navoermes in het midden van de voorruit. Hiermee kunt u eenvoudig en nauwkeurig de barometer aanpassen aan de juiste drukinstellingen. Bovendien heeft deze barometer een schrift in het Engels, waardoor het gemakkelijk is om de informatie te lezen en te begrijpen.

Met een gewicht van slechts 130 g en afmetingen van 110 x 32 mm is de Barigo Tempo 183CR barometer compact en gemakkelijk te plaatsen waar u maar wilt. Of u nu een boot, jacht, kantoor of huis heeft, dit instrument past perfect bij elke omgeving en voegt een vleugje maritieme sfeer toe.

Wacht niet langer en voeg de Barigo Tempo 183CR barometer toe aan uw verzameling maritieme instrumenten. Bestel vandaag nog en geniet van de precisie, kwaliteit en elegantie die dit instrument te bieden heeft. Bestel hem vandaag nog!

Productdetails
Instrument
barometer
merk
Barigo
materiaal
messing
diameter behuizing
110 mm | 4,33 inch
hoogte
25 mm | 0.9 inch
kleur behuizing
chroom
kleur wijzerplaat
wit
kleur cijfers
zwart
gewicht
130 g | 4,5 oz
1000 g | 2,2 lb
Barometer - temperatuurbereik
+4°C to +50°C |39,2 to 122 °F
Barometer - meetbereik
980 to 1030 hPa,
Hoogte
32 mm
Barometer - nauwkeurigheid
+/- 3 hPa between 980 – 1030 hPa
183CR

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.