Weems and Plath Anniversary Barometer messing ø191mm 100775
search
  • Weems and Plath Anniversary Barometer messing ø191mm 100775

Weems and Plath Anniversary Barometer messing ø191mm 100775

€ 949,00
(incl. btw)

Weems and Plath - Anniversary - Barometer - messing - ø191mm - 100775

Aantal


  Internationale verzending

Navigeer wereldwijd: bestel van overal met shipsclockshop's internationale verzending.

  Premium klantenservice

Ervaar onze Premium Klantenservice: deskundig advies en persoonlijke ondersteuning.

  Premium producten

Ontdek premium producten bij shipclockshop: kwaliteit gegarandeerd, tevredenheid verzekerd


Omschrijving

Ervaar het nautisch erfgoed met de Weems & Plath Anniversary™ Collectie

Maak kennis met onze prachtige ANNIVERSARY™ COLLECTIE, een eerbetoon aan 75 jaar buitengewone nalatenschap van Weems & Plath. Deze gedistingeerde collectie scheepsklokken en barometers is een eerbetoon aan onze oprichter, kapitein Philip Van Horn Weems, wiens niet aflatende streven naar perfectie een revolutie betekende op het gebied van navigatie.

Elk stuk in de ANNIVERSARY™ COLLECTIE is zorgvuldig vervaardigd uit massief, gesmeed messing, met de hand gepolijst tot in de perfectie en onberispelijk gelakt, wat tijdloze schoonheid en duurzaamheid garandeert. We sparen geen kosten om de beste Duitse uurwerken, wijzerplaten, wijzers en componenten te vinden, zodat we een ongeëvenaarde precisie en betrouwbaarheid kunnen garanderen.

Dompel jezelf onder in de allure van onze ANNIVERSARY™ COLLECTIE, waar de kenmerkende wijzerplaat van elk instrument ingewikkeld geëtst is, waardoor een subtiel maar fascinerend patroon ontstaat. Elk instrument heeft een uniek serienummer, waardoor je een werkelijk exclusieve schat bezit.

Ervaar moeiteloze installatie met ons uitgebreide pakket, inclusief gedetailleerde instructies en bevestigingsmateriaal. Bovendien kun je gerust zijn met onze beperkte levenslange garantie, die je gemoedsrust en vertrouwen in je investering geeft.

Herdenk samen met ons deze buitengewone mijlpaal en presenteer met trots de Anniversary Barometer. Deze barometer heeft een zeer betrouwbaar en nauwkeurig Duits aneroïde uurwerk met dubbel membraan en is een opmerkelijke samensmelting van vorm en functie. Hij is gemaakt van met de hand gepolijst en onberispelijk gelakt massief messing en vormt direct een blikvanger, of hij nu aan de muur, op het schutbord van een boot of op een schoorsteenmantel in de Anniversary Wood Base (107B) is gemonteerd.

Bekijk de fijne kneepjes van het binnenwerk door de centrale opening in de kenmerkend geëtste wijzerplaat. Het volledig instelbare, temperatuurgecompenseerde ontwerp met inch- en millibarschalen zorgt voor nauwkeurige metingen, gekalibreerd voor hoogtes tot 1500 voet boven zeeniveau.

Omarm de tijdloze elegantie en ongeëvenaarde kwaliteit van de Anniversary Barometer. Mis deze kans niet om een stukje maritieme geschiedenis te bezitten. Laat je verleiden door de ANNIVERSARY™ COLLECTIE en vier het fascinerende erfgoed van Weems & Plath.

Afmetingen:

Wijzerplaat: 133 mm

Totale diameter: 191 mm

Diepte: 89 mm

Gewicht: 3246 g (7 lbs 2.5 oz)

Verhoog je nautische inrichting met dit prachtige meesterwerk. Koop uw Anniversary Barometer vandaag nog en begin aan een reis van tijdloze elegantie en precisie.

UPC-code: 721002002846

HTS-code: 9025.80.1500

Productdetails
Instrument
barometer
merk
Weems & Plath
materiaal
messing
diameter behuizing
191 mm | 7 1⁄2 inch
kleur behuizing
messing
kleur wijzerplaat
wit
kleur cijfers
zwart
gewicht
3118 g | 6 lb 14 oz
Garantie
levenslange garantie (zie voorwaarden)
Design
Modern
Product code - SKU
100775

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.