Weems and Plath Anniversary Quartz glazenslaande klok melding romeins ø191mm 100175
search
  • Weems and Plath Anniversary Quartz glazenslaande klok melding romeins ø191mm 100175

Weems and Plath Anniversary Quartz glazenslaande klok melding romeins ø191mm 100175

€ 1.049,00
(incl. btw)

Weems and Plath - Anniversary - Quartz glazenslaande klok - messing - romeins - ø191mm - 100175 

Aantal


  shipping

We ship worldwide

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid


Omschrijving

Maak kennis met de prachtige Weems & Plath ANNIVERSARY™ COLLECTIE van scheepsklokken en barometers

Vier het rijke erfgoed van Weems & Plath met onze elegante Weems & Plath ANNIVERSARY™ COLLECTIE van scheepsklokken en barometers. Deze uitzonderlijke collectie herdenkt 75 jaar uitmuntendheid en is een eerbetoon aan onze oprichter, kapitein Philip Van Horn Weems, die zich toelegde op het perfectioneren van de navigatie.

Elk stuk in onze ANNIVERSARY™ COLLECTION is onberispelijk vervaardigd uit massief, gesmeed messing en wordt zorgvuldig met de hand gepolijst en vlekkeloos gelakt, wat resulteert in een tijdloze en verfijnde uitstraling. We sparen kosten noch moeite om de beste Duitse uurwerken, wijzerplaten, wijzers en componenten in te kopen, zodat we een ongeëvenaarde kwaliteit en precisie kunnen garanderen.

De kenmerkende wijzerplaat van elk instrument is ingewikkeld geëtst om een subtiel maar boeiend patroon te creëren dat een vleugje elegantie toevoegt aan je maritieme inrichting. Om het unieke karakter te benadrukken heeft elk instrument een uniek serienummer, waarmee de exclusiviteit en aandacht voor detail wordt benadrukt.

Onze Weems & Plath ANNIVERSARY™ COLLECTIE wordt geleverd met uitgebreide instructies en bevestigingsmateriaal, zodat je deze prachtige uurwerken gemakkelijk kunt laten zien en ervan kunt genieten. We bieden ook een beperkte levenslange garantie, die onze toewijding aan uitzonderlijk vakmanschap en uw uiterste tevredenheid weerspiegelt.

Een opvallend stuk uit onze Weems & Plath ANNIVERSARY™ COLLECTIE is de opmerkelijke Anniversary Quartz Ship's Bell Clock. Deze robuuste klok weerklinkt elk half uur met het rijke geluid van de traditionele scheepsbel en voegt een vleugje maritieme charme toe aan je omgeving. Het precisie kwarts scheepsklok uurwerk, uitgerust met een geluiddemper, zorgt voor een nauwkeurige tijdmeting.

De Anniversary Quartz scheepsbelklok zit in een solide kast van gesmeed messing, is zorgvuldig met de hand gepolijst en vlekkeloos gelakt en straalt tijdloze schoonheid uit. Dankzij de scharnierende rand met drukknop kun je hem gemakkelijk bijstellen, terwijl de traditionele cyclus van 8 scheepsbellen een vleugje nostalgie toevoegt aan je interieur.

Voor extra elegantie kun je de klok in onze optionele mahoniehouten voet (107B) plaatsen, waardoor hij een prachtig middelpunt wordt voor elke schoorsteenmantel thuis.

Specificaties:

  1. Traditionele 8-bellen cyclus, luidt elk half uur
  2. Scharnierende ring met drukknop voor eenvoudige aanpassingen
  3. Nauwkeurig kwarts scheepsklok uurwerk met klok geluiddemper schakelaar
  4. Massief, gesmeed messing kast, met de hand gepolijst en gelakt
  5. Met de hand geassembleerd in de VS
  6. Inclusief AA-batterij, instructies en bevestigingsmateriaal
  7. Optionele mahoniehouten voet afzonderlijk verkrijgbaar (107B)
  8. Twee jaar garantie
  9. Afmetingen: Wijzerplaat - 133 mm, totale diameter - 191 mm, diepte - 89 mm
  10. Gewicht: 3118 g (6 lbs 14 oz)
  11. UPC-code: 721002002822
  12. HTS-code: 9105.91.8030/8040/8050

Geniet van de tijdloze schoonheid en het uitzonderlijke vakmanschap van de Weems & Plath ANNIVERSARY™ COLLECTIE. Bezit een stukje maritieme geschiedenis dat niet alleen uw inrichting verfraait, maar ook dient als een bewijs van uw veeleisende smaak.

Bestel uw Weems & Plath ANNIVERSARY™ COLLECTIEscheepsklok of barometer vandaag nog en ervaar de nalatenschap van Weems & Plath op uw schip of in uw eigen huis.

Vaar door de tijd met elegantie.

Productdetails
Instrument
scheepsklok
type mechanisme
quartz glazenslag
merk
Weems & Plath
materiaal
messing
diameter behuizing
191 mm | 7 1⁄2 inch
kleur behuizing
messing
kleur wijzerplaat
wit
kleur cijfers
zwart
gewicht
3246 g | 7 lb 2,5 oz
Hoogte
89 mm
Garantie
2 jaar
Product code - SKU
100175
100175

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.