TNG Horloges

TNG horloges staan bekend om hun waterbestendigheid en duurzaamheid, waardoor ze bestand zijn tegen de uitdagende omstandigheden op zee. Of u nu zeilt, kitesurft of gewoon van het water geniet, deze horloges zijn betrouwbaar en zorgen ervoor dat ze nauwkeurig de tijd bijhouden tijdens uw avonturen. Deze horloges zijn niet alleen functioneel maar ook modieus en kunnen een statement maken tijdens zowel sportieve als casual gelegenheden in de watersportwereld. Kies vandaag nog uw ideale combinatie in onze webshop.

TNG Swiss Watches, opgericht in 1998 in Nederland, staat voor Dutch Design, innovatieve technologie en watersport. De naam TNG staat voor Tack & Gybe, de twee zeilmanoeuvres om een schip te navigeren. Het eerste model van TNG Swiss Watches was een Sail Racing Watch dat internationale aandacht kreeg dankzij de input van topklasse wedstrijdzeilers in combinatie met ons Dutch Design en Zwitserse kwaliteit, nauwkeurigheid en technologie.

TNG swiss watches biedt een breed assortiment aan classic, sport horloges en ladies watches. Alle modellen zijn ontworpen in Nederland en geproduceerd in de eigen fabriek in Zwitserland. Met deze horloges staat TNG voor kwaliteit, functionaliteit en stijl in de watersport. Naast functionaliteit combineren TNG horloges stijlvol design met praktische functies, zoals chronografen, tachymeters en verlichte wijzerplaten.

Actieve filters