Schatz

Schatz biedt een gevarieerd assortiment maritieme instrumenten die worden gekenmerkt door een klassiek ontwerp en betrouwbare prestaties. Schatz, opgericht in 1881, is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn perfecte maritieme klokken en instrumenten die vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit naadloos met elkaar combineren. Met een rijke geschiedenis van meer dan een eeuw staat Schatz synoniem voor precisie en duurzaamheid.

Of je nu een maritieme professional bent of een liefhebber, Schatz heeft de perfecte klok of meteorologie-instrument voor u. Ontdek het volledige assortiment en schaf uw favoriete Schatz maritieme klok of nautisch instrument aan om de tijdloze combinatie van traditie en innovatie te ervaren. Schatz legt sterk de nadruk op detail en vakmanschap bij de creatie van hun klokken en instrumenten, zodat ze voldoen aan de hoogste normen.

Ontdek het assortiment scheepsklokken, barometers, thermometers, hygrometers op Shipsclockshop.com en trakteer uzelf op het beste instrument uit een uitgebreide collectie.

Actieve filters