Wempe Pilot III klok RVS arabisch 100mm cw250007
search
  • Wempe Pilot III klok RVS arabisch 100mm cw250007

WEMPE PILOT III Scheepsklok RVS Arabisch ø100mm CW250007

€ 295,00
(incl. btw)

WEMPE PILOT III - Scheepsklok - RVS - Arabisch - ø100mm - CW250007

Aantal


  shipping

We ship worldwide

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid


Omschrijving

We zijn verheugd om je kennis te laten maken met de Wempe Pilot III CW250007 scheepsklok, een prachtig scheepsklok dat geïnspireerd is op de elegantie en het vakmanschap van oude vliegtuigen.

Stap aan boord van een tijdloze reis naar het verleden met de Wempe Pilot III CW250007 scheepsklok. Dit meesterwerk combineert de charme van vintage vliegtuiginstrumenten met de betrouwbaarheid en precisie van moderne technologie. De behuizing van de Wempe Pilot III CW250007 scheepsklok is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en een tijdloze uitstraling. Het mineraalglas biedt niet alleen bescherming tegen krassen, maar accentueert ook de stijlvolle esthetiek van het horloge. Het mineraalglas biedt niet alleen bescherming tegen krassen, maar accentueert ook de stijlvolle esthetiek van de klok.

Het design van de Wempe Pilot III CW250007 is adembenemend. De Wempe Pilot III CW250007 is ontworpen met oog voor detail, waarbij elk element doordrenkt is met een gevoel van avontuur en ontdekking. De wijzerplaat, geïnspireerd op de cockpitinstrumenten van oude vliegtuigen, straalt een tijdloze elegantie uit. De gedurfde Arabische cijfers en lichtgevende wijzers zorgen ervoor dat je zelfs in de donkerste omstandigheden de tijd moeiteloos kunt aflezen. Het uurwerk van de Wempe Pilot III CW250007 is uitgerust met een quartz-mechanisme met een sleep secondenwijzer. 

Maar de schoonheid van de Wempe Pilot III CW250007 gaat verder dan zijn uiterlijk. Dit horloge is een technisch meesterwerk dat gebouwd is om de tand des tijds te doorstaan. het perfect is voor avonturiers die graag de zeeën bevaren. Het betrouwbare Quartz   Mechanisme biedt een ongeëvenaarde precisie en betrouwbaarheid, zodat je altijd op de hoogte bent van de juiste tijd, waar je ook bent. Bij aankoop van de Wempe Pilot III CW250007 ontvang je een compleet pakket. Naast de klok zelf, wordt ook het montage materiaal en de batterij meegeleverd. Bovendien profiteer je van een garantie van 2 jaar vanuit de fabrikant, plus een extra jaar Wempe garantie. Zo kun je met een gerust hart genieten van dit prachtige klok.

De Wempe Pilot III CW250007 scheepsklok is niet zomaar een klok; het is een statement. Het is een eerbetoon aan de pioniersgeest van vroege luchtvaart- en scheepvaartavonturiers. Of je nu een liefhebber bent van geschiedenis, een gepassioneerde reiziger of gewoon een liefhebber van unieke klokken, de Wempe Pilot III CW250007 zal je hart zeker veroveren.

Bestel vandaag nog en laat je meeslepen door de charme van vervlogen tijden!

Details:

Artikelnummer: CW250007

Behuizing:

  • Materiaal:    stainless steel
  • Hoogte:       35 mm
  • soort glas:   mineral glass

 Wijzerplaat:

  • Kleur: zwart
  • Materiaal: Aluminium
  • Diameter : 100 mm
  • Uurwerk: Quartz met sleep seconderwijzer
Productdetails
Instrument
scheepsklok
merk
Wempe
diameter behuizing
100 mm | 3,93 inch
kleur behuizing
RVS
kleur wijzerplaat
zwart
kleur cijfers
lichtgevende wijzers
Quartz uurwerk - temperatuurbereik
+4°C tot +50°C | +39,2 tot +122 °F
Quartz uurwerk - nauwkeurigheid
DIN 8325 ≤ 1 sec. per dag
schaal
Arabische cijfers
Quartz uurwerk - batterij
1 x Mignon 1,5 Volt (technologische standaardbeschrijving IEC : LR& - ANSI AA)
Garantie
2 jaar fabrieksgarantie plus 1 jaar Wempe-garantie
Design
Modern
Product code - SKU
CW250007
CW250007

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.